De Beste LEDS voor buiten

De achtertuin is de beste plek voor familieleden om zich te verzamelen. Yard verlichting is essentieel omdat het niet alleen het gazon en de bloementuinen verfraait, maar ook de veiligheid verbetert. Er zijn veel LED-verlichtingsproducten voor de achtertuin, en ze hebben verschillende doeleinden. Sommigen van hen kunnen op prieel & hek worden gehangen, terwijl andere kunnen worden gebruikt om de weg te versieren. LED is de belangrijkste lichtbron geworden vanwege de opmerkelijke verlichtingsefficiëntie en duurzaamheid. Als u de automatische aan & uit-functie wilt hebben wanneer het lichtniveau onder of boven de drempel valt, kunnen we gebruik maken van de schemering om landschapsschijnwerpers te laten schijnen. U kunt zeker kiezen voor de zonne-energie buitenverlichting om zich te ontdoen van elke draadaansluiting in de tuin. Naast het introduceren van de top buitenverlichting, zullen we u ook voorzien van advies en tips. Heb je Inbouwspots nodig, bekijk dan de mogelijkheden van onze partners.

Beste LED-werflichten in 2020

1. 2. LEONLITE 75W LED Schuurverlichting – Best Dusk to Dawn Yard Lighting Kit
Lichtbron: LED

Vermogen: 75W

Lumen: 8000lm

Schemering naar de dageraad: Ja

Waterdicht: Ja

Als u niet elke dag het licht aan en uit wilt doen, dan is deze wandgemonteerde schemering tot aan de dageraadverlichting uw beste keuze. De LED-verlichting heeft de ingebouwde fotocel, zodat deze de omliggende lichtintensiteit kan detecteren. Ze zullen worden geactiveerd als de helderheid lager is dan een specifieke drempel na zonsondergang. Ze worden uitgeschakeld bij zonsopgang. Het voordeel is dat we de buitenknop niet hoeven toe te voegen en ze elke dag handmatig aanzetten.

Deze verlichtingsset wordt geleverd met de lamp, verlengarm, montagebeugel en andere noodzakelijke schroeven en onderdelen. Hij kan aan de buitenmuur van de boerderij worden gemonteerd. Door de hoge energie-efficiëntie van de LED’s genereert de 75W stroomingang een vermogen van 8000 lumen. Het is in staat om de 600W gloeilamp te vervangen. Deze LED achtergrondlamp kan ook HPS of metaalhalogeenlampen vervangen die een groter vermogen hebben. Het kan niet alleen de tuin verlichten, maar ook de oprit voor een betere navigatie. Het heeft een relatief grotere stralingshoek, zodat de lichtstraal breder kan worden verspreid.

Aangezien deze werf verlichtingskit is ontworpen voor gebruik buitenshuis, heeft het IP65 waterdichtheid. Wij hebben geen behoefte om ons zorgen te maken over waterlekkage in de lamp, want het heeft een waterdicht ontwerp.

POWER Solar Yard Lights met bewegingssensor
Lichtbron: LED

Vermogen: 0,49W

Zonne-energie: Ja

Ingebouwde batterij: Lithium Ion

Oplaadtijd: 6 tot 8 uur

Waterdicht: Ja

Deze tuinverlichting zou uw beste keuze zijn als u de verlichting na de installatie niet wilt verzorgen. Het is een LED-verlichting op zonne-energie voor het pad of de achtertuin omheining. Aangezien het wordt aangedreven door ingebouwde oplaadbare batterij, hebben we geen behoefte om de draad verbinding in de tuin te doen. Het enige wat we hoeven te doen is de armatuur op de omheining of de gevel van uw huis te monteren. De batterij kan worden opgeladen door het zonlicht, omdat er zonnepanelen op de bovenste helling staan.

Een andere verbazingwekkende eigenschap is dat het heeft bas ingebouwde bewegingssensor. Het licht wordt geactiveerd als u binnen het detectiebereik loopt. Het voordeel van het hebben van dit is dat het energie bespaart wanneer er geen noodzaak is om ze te gebruiken. Het hebben van het licht in het donkere gebied is van vitaal belang omdat we uitglijden en valongelukken kunnen voorkomen.

Net als bij een eerder product heeft ook dit product een waterdichte functie, wat essentieel is voor de werflamp om te kunnen overleven bij slecht weer.

Helaas kunnen we niet verwachten dat het een zeer krachtige schijnwerper is die de hele tuin verlicht. Het heeft slechts 8 kleine LED-chips in elke lamp. Toch is de lichtsterkte voldoende voor de navigatie als u uw planten om 3:00 uur ’s ochtends water wilt geven.

Koop op Amazon

Voordelen

Wordt geleverd met bewegingssensor en zonnepaneel
Gemakkelijk te gebruiken en te installeren
Betaalbare prijs
Gevoelige beweging geactiveerde lichten
Nadelen

Regelmatige reiniging van het zonnepaneel is nodig voor een betere energieomzetting.
Sommige lichten vallen na enkele maanden tot 2 jaar uit

3. 4. LE Outdoor LED Flood Lights – Best Colored Landscape Uplights
Lichtbron Kleurverandering: LED

Vermogen: 10W

Dimbaar: Ja

Afstandsbediening: Ja

Waterdicht: Ja

Heeft u er ooit aan gedacht dat we onze tuin kunnen inrichten door gebruik te maken van de kleurrijke uplights? Deze RGB schijnwerpers produceren 16 verschillende kleuren zoals rood, groen, geel, paars en meer. Als u de kleur niet handmatig wilt regelen, kunt u overschakelen naar de ingebouwde kleurmodi. Het kan het knipperen, vervagen en andere prachtige kleur-veranderende lichteffect bereiken. Deze kunnen worden bereikt met behulp van de afstandsbediening.

Het kan worden geplaatst onder de gevel van het gebouw, een prieel of een pad. Het licht kan naar boven worden geprojecteerd om een verbazingwekkend muurspoelingseffect te hebben.

Het heeft een waterdichte functie, dus het is handig voor ons om het in de patio te zetten.

Kopen op Amazonië

Voordelen

Mooi gekleurd lichteffect voor landschap
Duurzame LED
Dimbare lichtregeling
Nadelen

Het netsnoer is kort (3 ft), dus er is een verlengsnoer nodig.

4. 4. Superieure Verlichting Schemering aan Dageraadslicht – Beste Heldere LEIDENE BUITENWERKSEILIGHEIDSLICHT
Lichtbron: LED

Vermogen: 70W

Lumen: 10.000 lm

Schemering tot zonsopgang: Ja

Als u de beveiliging van uw achtertuin wilt verbeteren, kunnen we overwegen om deze lampen aan te schaffen. Het is een 70 watt LED-schuurlamp die 10.000 lumen levert. Deze verlichtingsset bevat de arm, montagebeugel, fotosensor, slip-fitter, schroeven en andere noodzakelijke hardware.

Het mooiste is dat het een super heldere LED heeft die ongeveer 50.000 uur meegaat. Het zou jaren meegaan als er geen kunstmatige schade is. Waarom is dit essentieel voor uw tuin? Omdat de hoge helderheid de dief en overtreder kan afschrikken. Als u de dure auto in uw tuin parkeert, kan heldere verlichting helpen voorkomen dat er in uw auto wordt ingebroken.

Omdat het een hoge lichtopbrengst heeft (ca. 143 lm/W), kan het HPS, metaalhalogenide of andere conventionele verlichting vervangen om de bedrijfskosten te besparen.

Koop op Amazonië

Voordelen

Zeer heldere verlichting
Eenvoudige installatie
Nadelen

De lichten zijn niet dimbaar
Waterlekkage in de lamp wordt gemeld

5. URPOWER Solar Powered Yard Spotlight
Zonne-energie: Ja

Ingebouwde batterij: 18650 (oplaadbaar)

Kleur van het licht: Koud wit

LED lumen: 50lm per stuk

URPOWER levert deze goedkope en toch hoogwaardige landschapsverlichting. Het heeft een op zonne-energie werkend paneel aan de bovenkant van het licht, zodat het de 18650 accu overdag kan opladen. Voor het verlichtingsgedeelte zijn er 4 kleine LED-lampjes in elke lamp om 50 lumen te verlichten. De installatiemethode is relatief eenvoudig bij het vergelijken met eerdere producten. Wij kunnen enkel de staak in het gazon opnemen en de zonnelichten zullen rechtop in de werf blijven. Als u ze niet op de modderige grond wilt zetten, is er een optie voor wandmontage.

Het is een veelzijdig verlichtingsarmatuur, omdat het kan worden gebruikt als de accentverlichting voor de gevel. Bovendien kan het het pad en de oprit verlichten. Of zelfs naar boven gericht naar de bomen.

Omdat de lamp wordt aangedreven door zonne-energie, hoeven we de stroomvoorziening onder de tuin niet aan te sluiten.