De beste buiten beveiligingscamera’s voor 2020

Geef een vreemde geen reden om rond te snuffelen in je huis. U kunt ze gemakkelijk afschrikken van het plegen van een misdrijf zoals een inbraak door ogen rond uw woning te hebben met een handige buiten beveiligingscamera. Als het gaat om het beschermen van uw huis, bieden camera’s die buiten staan opgesteld, huiseigenaren en appartementbewoners gemoedsrust als ze er niet zijn. Ze zijn zelfs nog nuttiger wanneer ze strategisch zijn gepositioneerd rond het huis voor betere uitzichtpunten. Er zijn zelfs buitencamera’s die ideaal zijn voor uitstapjes in de achtertuin in de zomer. Bekijk hier bewakingscamera voorbeelden

Wat u ook zoekt, we hebben tientallen buitencamera’s bekeken, van betaalbare modellen tot zeer veilige, en zelfs nacht- en weerbestendige camera’s. U kunt gerust zijn dat uw huis veilig en beschermd is. Hier is onze lijst met topmodellen.

Waarom we de Arlo Pro 3 hebben gekozen:

De Arlo Pro 2 was onze keuze voor de beste buiten beveiligingscamera voor enige tijd, maar na het testen van de Arlo Pro 3, voelen we dat het uit zijn voorganger komt. Hij heeft een videoresolutie van 2K en een bredere kijkhoek (160 graden). Elke weerbestendige camera heeft ook kleurennachtzicht, met een ingebouwde LED-spot kunt u handmatig activeren of activeren in reactie op beweging. Er is ook een ingebouwde sirene die u kan waarschuwen voor gevaar, en u kan de sirene instellen om op afstand te activeren.

De audiokwaliteit van de Arlo Pro 3 is uitstekend en het gesprek verloopt natuurlijk via het tweerichtingsaudiosysteem. Het Arlo Pro 3 camerasysteem wordt geleverd met twee camera’s, maar je kunt ook extra camera’s toevoegen. Het systeem is compatibel met slimme thuissystemen zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Bovendien is het draadvrij, zodat u niet te maken krijgt met vervelende draden. De Pro 3 bevat een drie maanden durende gratis proefversie van Arlo Smart, die u toegang geeft tot geavanceerde functies zoals 30 dagen opnamegeschiedenis, activiteitszones, verbeterde 911-gesprekken en geavanceerde detectiefuncties.

Lees onze volledige Arlo Pro 3-review

Beste budget buitencamera: Wyze Cam Buiten
Wyze Cam Buiten beeld
John Velasco / Digitale Trends
Wyze Cam Outdoor
Wyze Cam Outdoor
Voor de prijs doet het zoveel.
50 DOLLAR UIT WYZE
Waarom we de Wyze Cam Outdoor hebben gekozen:

Wyze had een home run met zijn binnencamera en repliceerde het succes met zijn eerste buitencamera, de treffende naam Wyze Cam Outdoor. Laat je niet misleiden door de prijs van 50 dollar! Het is zeker betaalbaar, maar het is indrukwekkend veelzijdig.

Ten eerste, de Wyze Cam Outdoor dekt alle basisprincipes met een buitencamera, met 1080p opname, nachtzicht, twee-weg audio, en een handige time-lapse-modus. Wat hem ongelofelijk veelzijdig maakt, is dat hij binnenshuis kan worden gebruikt, of zelfs onderweg als je op vakantie bent. Dat komt omdat het in staat is om offline video op te nemen op een microSD-kaart!

Als je rekening houdt met al deze functies en de kosten van $50, is het moeilijk om iets anders te overwegen. Hoe vaak kunt u uw buitencamera meenemen? Helemaal niet.